Executive, Petra Brask & Partners, personlig effektivitet

Executive

Vår Executive utbildning är en exklusiv och individuell utbildning för dig som har en beslutsfattande roll. Utbilningen är för dig som vill öka kvaliteten på dina arbetsuppgifter och vill förändra din arbetssituation. 

Är du en ledare med höga krav på kvalitet och mycket att uträtta? Vill du undvika känslan av att ligga efter och hinna med mer än din e-posthantering samt många och långa möten varje dag? Önskar du ibland att du hade tid över för att hinna jobba mer strategiskt och långsiktigt i din roll som ledare?  Då är Executive en utbildning för dig. Vi ger dig rätt verktyg så att du blir mer effektiv och tar kontrollen över din arbetsdag.

Kursinnehåll Executive

Hur går det till?

Vår Executive utbildning tränar dig in i ett beteende där du bättre kontrollerar den egna arbetssituationen, så att du får mer gjort av det som är viktigt varje dag – det som tillför värde. Efter vår utbildning upplever våra deltagare att de frigjort tid på i genomsnitt 7 timmar per person och vecka. 

Utbildningen pågår under fyra individuella kurstillfällen à 2 timmar per tillfälle. Innan kursen går vi igenom dina förväntningar och önskemål med utbildningen och sätter tillsammans upp realistiska mål för vad du vill uppnå. Målsättningen är att du får en skräddarsydd utbildning utifrån dina önskemål och behov.

så här säger andra kursdeltagare

5/5
"Jag har fått hjälp med att hitta verktyg och ett förhållningssätt till mina arbetsuppgifter som jag kan använda när det blir för mycket och stressen smyger på. Jag är nu medveten om min arbetssituation och mina arbetsuppgifter på ett nytt sätt och kan lättare ta en sak i taget och fokusera på det jag gör, vilket leder till en bättre kontroll och ett bra arbetsresultat."
Skanska
5/5
"Executive kursen har gett mig goda vanor för att nå mina mål snabbare med minsta möjliga energispill. Kursledarens personliga engagemang gjorde kursen till ett lärorikt nöje."
Nordea
5/5
“Med en hektisk chefstillvaro är det avgörande för mig att kunna lägga min energi på rätt saker. Kursen har lärt mig att få bort energitjuvarna i form av dåliga samveten som dyker upp i huvudet i tid och otid. Nu har jag koll på läget och kan fokusera på det som är viktigt utan att tappa bort de små saker som måste hanteras. Tack för en inspirerande kurs!"
Skanska

Efter kursen Executive

Kontakta oss