Glad Sommar

midsommarNär jag tittar ut genom fönstret kan jag inte låta bli att le. Det regnar. Termometern visar grader som osökt får mig att längta efter en varm filt. Det är dags för Svensk Midsommar helt enkelt. 🙂 Vill passa på att önska dig, kära bloggenläsare, en riktigt skön och glad Sommar. Skulle du råka bli uppstressad av vädret, släktingar eller sillen så kan du här trösta dig med den senaste forskningen som visar att om du gör stressen till din vän, så är den inte så farlig. Kelly McGonigal menar också att när vi månar om varandra, så utlöser vi kroppens eget botemedel mot stress.

 

 

Så hoppas du hittar någon att måna lite extra om i sommar, kanske dig själv? Bloggen är tillbaka igen i slutet på augusti.

Trevlig Sommar

Petra Brask

 ”Alltför många människor rusar genom livet för att undkomma något som inte förföljer dem.”

 

Dela gärna detta inlägg

PB Partners Dream Team

Om Tidsbloggen

Vem bestämmer över din tid?
I Tidsbloggen delar vi med oss av våra tankar och reflektioner kring våra liv som effektivitetsexpert på Petra Brask & Partners.

Kategorier
Boktips
Med över 20 års erfarenhet av att lära människor att handskas med tiden och livet, delar Petra Brask med sig av de bästa tipsen och de mest konkreta verktygen som hjälper dig att frigöra tid och energi.
LÄS MER OM BÖCKERNA
Föregående
Nästa