Öppna utbildningar i personlig effektivitet

Gör upp med din inre perfektionist, företagsanpassade, föreläsning, Petra Brask & Partners, Jan Winstedt, effektivitetsexpert, öppna föreläsningar
Nästa kurstillfälle: 21 - 22 september 2023

Arbeta smartare och förebygg stress

Drömmer du om att få mer tid, en tom inkorg, att hinna planera och reflektera mer, lära dig att säga nej och ha färre möten under dagen ? 

Under våra öppna utbildningar i personlig effektivitet drar vi ner tempot, ger dig verktyg som hjälper dig att få kontroll över din arbetsdag och låter dig arbeta fokuserat och praktiskt med dina egna uppgifter varvat med inspirerande och lärorika workshops och föreläsningar. 

Efter två utbildningsdagar i en vacker slottsmiljö kommer du att gå hem med ett nytt lugn, en tom inkorg, en hjärna du samarbetar med och ett flertal verktyg för att fortsätta arbeta smartare och effektivare i din vardag.

Kursinformation

Du får två utbildningsdagar på plats och två individuella utbildningstillfällen online. Digitalt kursmaterial och bok i personlig effektivitet ingår. 

Hur går det till?

Före utbildningen får du svara på en personlig enkät så att vi på bästa sätt anpassar utbildningen utifrån dina förutsättningar och behov.  

Under utbildningen kombinerar vi teori med praktik och du kommer att hinna arbeta i din egen takt och med de uppgifter som är viktiga för dig i ditt arbete. Gruppen består av max 8 deltagare från olika företag och organisationer. 

Efter utbildningen ingår två individuella utbildningstillfällen online. Uppföljningen stärker din individuella utvecklingsplan och hjälper dig att implementera ditt nästa steg och träna på de tekniska verktygen och dina nya kunskaper.

Öppen utbildning i vacker och lugn slottsmiljö

Vår öppna utbildning i personlig effektivitet hålls i Åkeshofs Slott i Stockholm. Det är enkelt att ta sig till slottet kommunalt. Tunnelbanans gröna linje går från Stockholms centralstation och från Åkeshov är det bara 2 minuters gångväg till slottet.

övergripande kursinnehåll

Kontakta oss