Öppen utbildning
personlig effektivitet

Gör upp med din inre perfektionist, företagsanpassade, föreläsning, Petra Brask & Partners, Jan Winstedt, effektivitetsexpert, öppna föreläsningar

Arbeta smartare och förebygg stress

Känner du dig stressad, drömmer du om att få mer tid, en tom inkorg och en bättre arbetsstruktur? Vill du hinna planera och reflektera mer under arbetsveckan? Lära dig att säga nej och ha färre men mer meningsfulla möten? Då kanske vår öppna utbildning i personlig effektivitet är något för dig. 

övergripande kursinnehåll - Öppen utbildning

Vad tycker våra tidigare kursdeltagare?

Jag ville få verktyg både mentalt och digitalt för att förbättra min arbetsplanering – det fick jag!

Handfasta insikter som jag direkt kunde applicera i mitt arbete.

En mycket insiktsfull utbildning där jag fått bättre förståelse för hur jag själv kan styra över min tid. Jag tar med mig många smarta tips och trix för hur jag kan planera och styra. Jag tar även med mig diskussionsämnen till mitt team.

Öppen utbildning för 8 personer

Före den öppna utbildningen i personlig effektivitet får du svara på en personlig enkät så att vi på bästa sätt anpassar utbildningen utifrån dina förutsättningar och behov.  

Under utbildningen kombinerar vi föreläsningar och teori med praktik / workshops och du kommer att hinna arbeta i din egen takt och med de uppgifter som är viktiga för dig i ditt arbete. Gruppen består av max 8 deltagare från olika företag och organisationer. 

Vår öppna utbildning i personlig effektivitet hålls i Åkeshofs Slott i Stockholm. Tunnelbanans gröna linje går från Stockholms centralstation till Åkeshov och därifrån är det 2 minuters gångväg till slottet. Om du kommer med bil är det enkelt att parkera vid slottet. 

Efter utbildningen kan du boka in två individuella utbildningstillfällen online, som uppföljning. Uppföljningen stärker din individuella utvecklingsplan och hjälper dig att implementera ditt nästa steg och träna på de tekniska verktygen och dina nya kunskaper.

Kursinformation - öppen utbildning

I effektivitetsutbildningen ingår två utbildningsdagar på plats, digitalt kursmaterial, en bok i personlig effektivitet samt fika och lunch.

Öppen utbildning i en vacker och lugn slottsmiljö