”För oss innebär effektivitet att nå ett önskat resultat med minsta möjliga ansträngning.”

Om oss

Vi människor har gott om tid – alla har 24 timmar per dygn. Vårt mål är att alla ska ta sig tid att stanna upp, reflektera och notera hur de väljer att spendera sin tid. Effekten av det blir att vi tar bättre hand om oss själva och varandra samt månar om vår miljö.

I 25 år har vi coachat och utbildat människor i Sverige och internationellt i effektivitet. Med våra metoder får deltagarna lära sig att frigöra tid och energi – de får mer gjort utan att jobba mer.

Våra deltagare lär sig att hantera stress och får en känsla av att räcka till och hinna med det de har tänkt sig.

Effektivitetsexperter

"Det är en mänsklig rättighet att nå önskade resultat samtidigt som du har tid och energi över till resten av ditt liv."

"Att lära ut konkreta verktyg & vara delaktig i hur deltagarna får aha-upplevelser, gör mig glad och ger mig energi."

"Det är en oerhörd glädje att få lära ut knepen om hur man får mer gjort utan att arbeta mer. Resultaten är så tydliga: Mer energi, mindre stress."

Sara Olén, Effektivitetsexperter, Petra Brask & Partners

"Jag har en passion för att uppnå resultat genom att jobba smartare, inte hårdare. Det är enormt givande att stödja människor att utvecklas."

Ekonomi & kundvård

Portrait of Nina

"Ekonomi, liksom tid, är en resurs som är viktig att vårda. Jag är mån om att deltagare, kunder och partners får kvalitet i alla kontakter med oss."

Portrait of Sofia

"Det är roligt med personliga möten. Jag blir berörd av alla historier som våra deltagare delar med sig av under våra frukostföreläsningar och event."