Tema föreläsningar

Söker du en föreläsare som med stor erfarenhet, skärpa och energi delar med sig av konkreta tips för att frigöra tid och hantera stress? Våra tidsexperter på Petra Brask & Partners erbjuder dig och din organisation skräddarsydda temaföreläsningar i personlig effektivitet, stresshantering, möteseffektivitet med mera. 

temaföreläsningar, just do it, petra brask, petra brask & partners, time management, efficiency, procrastinating

Temaföreläsningar

aktuella teman

I över 25 år har vi på Petra Brask & Partners föreläst, utbildat och coachat människor i Sverige och internationellt i effektivitet. Med våra metoder får du som deltagare lära dig att frigöra tid och energi – du får mer gjort utan att jobba mer. Du lär dig att hantera stress och får en känsla av att räcka till och hinna med det du har tänkt dig.

Vi får alltid toppbetyg av våra åhörare, är väl förberedda entertainers, trygga i vår scennärvaro och baserar alltid våra föreläsningar på evidensbaserade fakta. En föreläsning från oss passar lika bra för 500 personer som i mindre sammanhang, i allt från det privata näringslivet till offentlig förvaltning.

 

5/5
“Otroligt bra tips och råd. Bra föreläsare som engagerade alla. Skönt att gå från en utbildning med en ren inbox och en fantastisk kalender. Stort tack! “
Jenny Sundberg
Fazer Food Services AB
5/5
"Mycket givande dag med en föreläsare som kunnigt, pedagogiskt och med mycket humor gav mig ny energi och hjälp att fokusera på nya tankebanor."
Maria Carlson
Akademikonferens

Kontakta oss