Föreläsningar

Söker du en föreläsare som med stor erfarenhet, skärpa och energi delar med sig av konkreta tips för att frigöra tid och hantera stress? Vi erbjuder skräddarsydda föreläsningar i personlig effektivitet och stresshantering. 

Föreläsningar, personlig effektivitet, effektivitetsexperter, Petra Brask & Partners,
Effektivitetsexperterna Ingrid Hegg, Sara Olén, Petra Brask och Jan Winstedt

Våra effektivitetsexperter på Petra Brask & Partners har lång erfarenhet av att hjälpa deltagare att bli mer tidseffektiva. Vi får alltid toppbetyg av våra åhörare och är väl förberedda entertainers. Våra föreläsare är trygga i sin scennärvaro och baserar alltid sina föreläsningar på evidensbaserade fakta. En föreläsning från oss passar lika bra för 500 personer som i mindre sammanhang, i allt från det privata näringslivet till offentlig förvaltning.

I 25 år har vi coachat och utbildat människor i Sverige och internationellt i effektivitet. Med våra metoder får deltagarna lära sig att frigöra tid och energi – de får mer gjort utan att jobba mer.

Våra deltagare lär sig att hantera stress och får en känsla av att räcka till och hinna med det de har tänkt dig.

 

Företagsanpassad föreläsning

aktuellt tema

Du får alltid en skräddarsydd och inspirerande föreläsning i personlig effektivitet anpassad efter din organisations önskemål och behov. För mer information och bokning kontakta oss

Populära teman just nu är:

Fler efterfrågade föreläsningsteman:

5/5
“Otroligt bra tips och råd. Bra föreläsare som engagerade alla. Skönt att gå från en utbildning med en ren inbox och en fantastisk kalender. Stort tack! “
Jenny Sundberg
Fazer Food Services AB
5/5
"Mycket givande dag med en föreläsare som kunnigt, pedagogiskt och med mycket humor gav mig ny energi och hjälp att fokusera på nya tankebanor."
Maria Carlson
Akademikonferens

Kontakta oss