Böcker i personlig effektivitet

Petra Brask har skrivit två böcker inom ämnet personlig effektivitet. Böckerna är uppskattade som utbildningsmaterial i våra utbildningar och föreläsningar inom effektivitet, för både vuxna och ungdomar. De vänder sig även till dig som privatperson som vill få hjälp med att få ihop ditt vardagsliv, stressa mindre och frigöra tid och energi. 

Vem bestämmer över din tid?

Försöker du lösa ditt livspussel, men har för många bitar? En bok i personlig effektivitet om konsten att frigöra tid och energi.

”Med glädje, glimten i ögat och grymma råd och nya tankebanor får Petra mig att se på mig, min kalender och min tidsplanering på ett nytt sätt. Petra har jobbat inom ämnet i över 20 år och hennes entusiasm och fascination kring vårt förhållande till tiden, får även mig att tycka att det där med planering och struktur kan vara riktigt roligt!”

Koll på tiden?

Få förståelse för hur hjärnan fungerar i tonåren. En bok för ungdomar i personlig effektivitet med tips för att hantera skola, fritid, vänner och sömn. 

”Min dotter har haft mycket nytta av denna bok. Kraven är höga på ungdomar och det är svårt för dem hålla fokus på och prioritera det som är viktigt. Denna bok ger praktiska råd och tips. Dessutom är den full av ungdomars egna berättelser och tankar. Skönt att veta att man inte är ensam.”