Kul på jobbet

Får man skämta om effektivitet och sin arbetsplats? Det tycker vi, då humor är en bra ingrediens för att höja arbetsglädje och motivation på jobbet. Vi bjuder på några korta filmer som handlar om några av våra tidstjuvar – förhalning och möten. 

Förhalning 🐸

Har du en surdegspadda (förhalningsprojekt) som sitter på ditt skrivbord när du kommer in till kontoret på morgonen? Häng med när Petra Brask och Jonas Leksell visar hur en vanlig arbetsdag kan se ut och de ger dessutom tips på hur du kan förhala mer. (Filmtid 5 minuter)

Möten 🍕☕️😅

Viktigaste först – Petra Brask och Jonas Leksell kollar in om mötesdeltagare har fokus på det som är viktigast på mötet annars är risken att någon zoomar ut och börjar fundera på annat, som knäckebrödspizza till exempel.  (Filmtid 2 minuter)

Ställtid – Hur fungerar mötesdisciplinen på våra arbetsplatser egentligen? Petra Brask har svaren om Jonas Leksell lyckas komma i tid och har med sig kaffe dessutom. (Filmtid 2 minuter)

Förberedelser – Hur förbereder du dina mötesdeltagare? Om du gör det kvällen innan kan det bli klurigt. Petra Brask och Jonas Leksell guidar dig. (Filmtid 2 minuter)