Effektivitets utbildningar

Effektivitetsutbildningar med den senaste forskningen och teknikerna inom effektivitet och stresshantering. Vi skräddarsyr innehållet i våra utbildningar och föreläsningar så att det är relevant för dig och din organisation. De metoder vi använder är uppbyggda utefter aktuell hjärnforskning. För att stärka vanor och beteenden som gynnar effektivitet kombinerar vi beslutsfattande med planering, struktur och teameffektivitet.

Utbildningar personlig effektivitet med Petra Brask & Partners, effektivitetsutbildningar, Angelägna frågor om tid
Personlig effektivitet, effektivitetsutbildningar, Petra Brask & Partners

Personlig effektivitet

Ge din organisation ett enat och målinriktat tankesätt och en gemensam effektiv arbetskultur. Ni får verktyg för att kunna frigöra tid för värdeskapande uppgifter och ett hållbart arbetsliv.

Effektivare Teams, Effektivitetsutbildningar, Petra Brask & Partners

Effektivare med Teams

En halvdagsutbildning som ger ditt team en aha-upplevelse för ett nytt sätt att arbeta. Under kursen får ni konkreta verktyg så att ni kan komma igång och jobba effektivare med Teams.

Lyckade digitala möten

lyckade digitala möten

I den här effektivitetsutbildningen får du inspiration för att handskas med vår nya digitala mötesplats.

Effektivare Outlook, Petra Brask & Partners, Personlig Effektivitet

Effektivare Outlook

En halvdagsutbildning som ger dig konkreta verktyg för att hantera och effektivisera Outlook och ditt mejlflöde.

Effektivare OneNote

Effektivare OneNote

En utbildning för dig som snabbt vill komma igång med OneNote men även till dig som redan använder OneNote och vill använda det mer tidseffektivt.

Executive, Petra Brask & Partners, personlig effektivitet

Executive

En exklusiv och individuell utbildning för dig som har en beslutsfattande roll.  4 individuella kurstillfällen à 2 timmar per tillfälle. Vi skräddarsyr utbildningen utifrån dina önskemål och behov.

Självledarskap, Petra Brask & Partners

Självledarskap

Utbildningen Självledarskap är fylld med tips och verktyg för att skapa effektiva vanor och rutiner som ger ett mer hållbart och hälsosamt liv. 

Stresshantering, Petra Brask & Partners

Stresshantering

Utbildningen lägger mycket fokus på att kartlägga nuläget, ge inspiration och fakta samt konkreta verktyg för att skapa balans på dygnets 24 timmar.

Effektiva och meningsfulla möten, Petra Brask & Partners

Effektiva & Meningsfulla möten

En effektivitetsutbildning som bidrar till större engagemang och delaktighet under era möten samt en effektivare möteskultur i er organisation.

Webbkurs personlig effektivitet, Petra Brask & Partners,

webbkurs personlig effektivitet

Både för dig som företagskund och privatperson. För dig som vill få ut mer av dygnets 24 timmar och göra slut med surdegspaddorna.

Ungdomsutbildning Koll på tiden

Ungdomsutbildning - Koll på tiden

Stressigt med skola, fritid, vänner och sömn? Du kommer märka att den här utbildningen ger dig tips för hur du kan leva hjärnsmart, minska stress och må bättre samtidigt som du utvecklas.