ungdomsföreläsningar, Ungdomsutbildning Koll på tiden

Ungdomsföreläsningar

Ungdomsföreläsningar – under våra föreläsningar får du förståelse för hur tonårshjärnan fungerar, agerar och reagerar. Du får tips för att ta dig igenom ungdomstiden på ett hjärnsmart sätt. Alla vet att hjärnan styr kroppen, men vad styr hjärnan? 

Tack vare forskning vet vi idag mycket mer om hur vi kan använda vår hjärna klokt och skapa de bästa förutsättningarna för utveckling och inlärning. Du kommer märka att den här föreläsningen ger dig tips för hur du kan leva hjärnsmart, minska stress och må bättre samtidigt som du utvecklas.

I vår ungdomsföreläsning är fokus på att ge alla deltagare konkreta verktyg för att planera, prioritera och strukturera så att tiden och energin räcker till för skola, fritid, vänner och sömn.

Innehåll ungdomsföreläsningar

Petra Brask, Effektivitetsexpert, Petra Brask & Partners, Föreläsare, Utbildare

Föreläsare Petra Brask

Våra ungdomsföreläsningar hålls av Petra Brask, grundare till Petra Brask & Partners. Petra har själv uppfostrat tre ungdomar och föreläser på skolor samt coachar unga i konsten att få ihop skola, vänner, fritid och sömn. Hon utgår från den senaste forskningen om hjärnan och inlärning, och erfarenheten från sina många år som effektivitetskonsult. Med humor, värme och insikt brinner hon för att hjälpa våra ungdomar, vår framtid.

Så här säger andra ungdomar

5/5
"Det var väldigt bra och intressant. Jag tog med mig mycket av det hon sa och har börjat använda det. Jag har även läst lite ur hennes bok hemma och tipsen hon ger har varit bra och hjälpt mig."
Stagneliusskolan, Kalmar
5/5
"Jag lärde mig hur viktigt sömnen är. Det var nyttigt att få veta lite om hur man kunde göra så att man klarar av livet lättare."
Stagneliusskolan, Kalmar

Kontakta oss