Jan Winstedt - Effektivitetsexpert

”Att få lära ut konkreta verktyg inom ett ämne som alltid är aktuellt och vara delaktig i hur deltagarna får aha-upplevelser, blir hjälpta, gladare, lättade, inspirerade och får ny energi, det gör mig glad och ger mig energi.”

Jan Winstedt, Effektivitetsexpert, Appexpert, Effektiva appar, Petra Brask & Partners

Jan Winstedts vision i livet är att utveckla och att utvecklas. Han har stor erfarenhet av IT-projekt och digital lagring. Det märks att han är licensierad coach då han alltid ser möjligheter och skapar effektiva samarbeten.

Med sin förmåga att vara lyhörd och snabbt uppfatta individuella behov vinner Janne sina deltagares uppskattning.

På fritiden hittar du oftast honom i löpspåret, på innebandyn eller på golfbanan.

Tips! Janne är också Petra Brask & Partners appexpert. Han har testat över 100 appar med fokus på personlig effektivitet, må bra och arbeta smartare. Till Jannes tips på effektiva appar

Sagt om Jan Winstedt

5/5
"Tack en riktigt bra dag! Janne är en mycket bra utbildare och föreläsare - konkret, tydlig, med bra exempel och med en förmåga att hålla engagemanget i gruppen uppe. Jag, som håller en del utbildningar själv, blir alltid glad av att träffa någon som man kan lära av."
- SKANSKA
5/5
"Oerhört imponerande av utbildaren att hålla ihop gruppen, trots att den var väldigt spretig i kunskapsnivå. Blev positivt överraskad av den lättsamma tonen i utlärningen, det höll mig engagerad alla fyra timmar!"
- HANDELSANSTÄLLDAS FÖRBUND
5/5
"Väldigt bra föreläsning och framförallt föreläsare, tog till mig mycket knep och övertygad om att mycket kommer att användas framöver."
- THE WINE TEAM
5/5
"Mycket bra och inspirerande föreläsare. Många nyttiga insikter och flera verktyg och tips för ett effektivt arbetssätt som jag tar med mig."
- ETTEPLAN
5/5
"Effektiv och rolig föreläsning där föreläsaren på ett tydligt sätt utbildade och visade på enkla steg till förbättringar som minskar den dagliga stressen med full mailkorg och hur man kan arbeta effektivt i Outlook och OneNote."
- SKANSKA
5/5
"Utbildning som överträffade förväntningarna och med en fantastisk kursledare."
- SKANSKA