utbildningsprogram, personlig effektivitet, stresshantering, petra brask & partners

Effektivare outlook Online

Öppen utbildning med sara olén
den 26 november kl 9-12 (gmt+2)

Händer det att du drunknar i mailkorgen, stressar över att-göra-listan och inte har tillräckligt med tid för allt i kalendern?

Under denna öppna halvdagsutbildning kommer du lära dig att arbeta smart i Outlook för att kunna uppnå en känsla av lugn – och få mer tid och energi till det du önskar.

Kursinnehåll

EFTER utbildningen

Efter utbildningen kommer du att ha en personlig digital struktur för att enkelt och snabbt kunna hantera inkommande uppgifter. Du kommer kunna optimera din Outlook användning i det dagliga arbetet, jobba med en logisk struktur på ditt digitala arbetsmaterial samt kunna prioritera och planera bättre i din vardag. Det resulterar i att du får mer tid och energi över till det du önskar.

 

5/5
"Den bästa utbildningen på flera år! Äntligen kan jag få ordning i mailboxen och även starta dagen utan att det första jag ser är alla mail."
Fazer Food Services Ab
5/5
“Mycket bra, riktigt användbart. Har varit på en del olika kurser i liknande ämne, men känner att den här faktistkt kan göra skillnad på riktigt!”
Carlsberg
5/5
“Otroligt bra upplägg - jag gillar hur Sara bjöd på sig själv, var tydlig och pedagogisk samt väldigt lyhörd för gruppens behov och nivå.”
Handelsanställdas Förbund

Information

Kontakta oss