FRUKOSTFÖRELÄSNING
Rutiner, Vanor och Ritualer
den 3 september

Vi behöver rutiner i våra liv. Utan dem riskerar vi att känna oss hjälplöst svävande i rymden. Det visar sig tydligt i forskning. De ger oss mening med livet. Och varför är det så viktigt? Tänk dig det där som får dig att kliva upp ur sängen på morgonen även de dagar när du helst vill dra täcket över huvudet.

När vi utbildar i effektivitet pratar vi glatt om hur goda vanor och rutiner tar väldigt lite energi för hjärnan och är en riktig tidsvinst. Vi noterar hur människor som går i pension eller har fått nytt jobb (eller blivit arbetslösa) plötsligt faller ur sina vanliga rutiner och känner sig vilsna innan de skapat nya igen.

Du kan läsa om kändisar som Obama, Oprah och Orup som berättar om sina vanor och rutiner för hur de klär sig, använder sin morgon, tränar och äter. Rutiner och vanor skapar trygghet för hjärnan.

Hur gör du för att rama in din dag och dina veckor? Och vad längtar du mest efter just nu? Vi längtar efter nästa frukostföreläsning, den 3 september, 2021, klockan 8.00-9.00 när vi får möta dig och lära dig om:

Information

Kontakta oss