Petra Brask
Fotograf: Peter Knutson

För att nå dina mål i livet, måste du först bestämma vad du vill och vart du ska. Nästa steg blir att stämma av att du är på rätt väg. En av de uppgifter våra deltagare får med sig från våra utbildningar är att använda en tid i slutet av veckan för att reflektera och stämma av veckan som varit och se framåt i sin kalender och stämma av att det som står där verkligen är det som tar dem klokaste vägen till deras mål. Med denna blogg hoppas vi inspirera våra deltagare till reflektion och eftertanke, till att varva ner och tänka efter… före. Vi hoppas ge inspiration och tips på hur du kan få kvalitet på ditt arbete och ditt liv. Om du känner passion för det du gör kommer du att lyckas vare sig du vill eller inte (låt oss hoppas att du vill).

Sedan 1995 har jag coachat och utvecklat människor i effektivitet och hjälpt till att tillföra kvalitet i mina deltagares liv och arbeten. Som mamma till två underbara barn, hoppas jag vara en inspiratör och förebild inte bara för mina kunder, men också för min familj och mina vänner.

Jag brukar säga att jag är född lite tidigt. Efter att ha bott utomlands med mina föräldrar när jag växte upp, skickades jag och mina bröder hem till Sverige när vi var i tonåren och det inte längre fanns skola till oss där våra föräldrar jobbade. När kompisarna på Sri Lanka fick åka till Sigtuna på internat, fick vi åka till vårt stora familjehem ute på landet utanför Kalmar och lära oss hur man tar hand om hem och trädgård själva. Lite tufft då kanske, men idag ser jag att det har fostrat oss till ett möjlighetstänkande, till att försöka se det positiva i situationer och till att fokuserat arbeta för det vi vill uppnå i livet. Kort sagt har det lärt oss att tro på vår egen förmåga. Min viktigaste vän på vägen har varit humor och att se det komiska i situationer.

 

Reflektera över vad du önskar i ditt liv så att du får det liv du önskar

– Petra Brask

 

Detta inlägg har en kommentar

  1. petrabrask

    Reflektioner från våra effektiviteskonsulter

Lämna ett svar