Ingrid Hegg - Effektivitetsexpert

”Det är en oerhörd glädje att få lära ut knepen om hur man får mer gjort utan att arbeta mer. Resultaten är så tydliga: Mer energi, mindre stress och få tid det som verkligen är viktigt.”

Ingrid Hegg andas och lever effektivitet sedan 1994. Hon har använt sig av metodiken i sitt yrkesliv inom marknad och försäljning i mediabranschen och snabbrörliga konsumentvaror.

Ingrid har i sin roll som marknadschef varit otroligt uppskattad för sitt coachande och inspirerande ledarskap. Det roligaste och bästa Ingrid vet är att få se människor utvecklas och växa.

Tips! På sidan Hållbart Arbetsliv  hittar du många av Ingrids bästa tips och metoder för att du ska får ett mer effektivt och energifyllt arbetsliv.

Sagt om Ingrid Hegg

5/5
"Ingrid är en fantastisk föreläsare som sprider stort engagemang, glädje och kloka tips. Hon är tydlig, medryckande och bra på att se och inkludera alla deltagare. Med hjälp av denna utbildning kommer jag att kunna bli mycket mer effektiv, prioritera rätt och få bättre koll på läget!"
- TRYGGHANSA
5/5
"Otroligt givande kurs. Ingrid var också energigivande vilket gör kursen rolig. Kursen och dess verktyg var också avstressande på så vis att jag fick verktyg för att ta kontroll över mina dagar. Kort sagt en nyttig, rolig och intressant kurs."
- GÖTEBORG ENERGI
5/5
"Ingrids engagemang har verkligen smittat av sig och gjort att vi kunnat förbättra hur vi jobbar både som individer och som organisation. Stort tack!"
- NOVO NORDISK SCANDINAVIA
5/5
"Under sex månader har alla på Novo Nordisk i Sverige haft förmånen att arbeta med Ingrid Hegg och genomgå hennes utbildning i Personlig Effektivitet. Samtliga har varit så nöjda med Ingrids konkreta verktyg, individanpassade uppföljningar och support för att jobba ännu mer effektivt i sitt arbete."
- NOVO NORDISK SCANDINAVIA
5/5
"Med enkla knep i till exempel Outlook har jag fått en bättre kontroll på prioriteringar. Bra invidivuell coaching och uppföljning för en erfaren person som jobbat länge i chefsroll."
- SKANSKA
5/5
"Jag hade förmånen att få gå kursen i Personlig Effektivitet hos Ingrid Hegg. Hennes entusiasm och dynamiska energi gav väldigt mycket, på kort tid. Jag blev betydligt bättre på att konkret planera min tid och prioritera. Jag fick också flera bra insikter kring teknik och andra hjälpmedel. Ingrid hjälpte mig att bli en ännu mer effektiv yrkesperson!"
- SKÖNA HEM