Ungdomsutbildning Koll på tiden

ungdomsutbildning - KOLL PÅ TIDEN

I vår ungdomsutbildning – Koll på tiden, får du förståelse för hur tonårshjärnan fungerar, agerar och reagerar. Du får tips för att ta dig igenom ungdomstiden på ett hjärnsmart sätt.

Tack vare forskning vet vi idag mycket mer om hur vi kan använda vår hjärna klokt och skapa de bästa förutsättningarna för utveckling och inlärning. Du kommer märka att den här ungdomsutbildningen ger dig tips för hur du kan leva hjärnsmart, minska stress och må bättre samtidigt som du utvecklas.

Programmet består av gruppföreläsningar och individuella coachningar. Kursmaterial är ett övningshäfte samt boken Koll på tiden – tips för skola, fritid, vänner, sömn.

KURSINNEHÅLL KOLL PÅ TIDEN

HUR GÅR DET TILL?

Under de gruppföreläsningarna kombinerar vi teori och övningsuppgifter för att få ut en mängd verktyg som kommer hjälpa till att frigöra tid. Gemenskapen under grupptillfällena utvecklar engagemanget hos deltagaren att fullfölja mål och använda kunskaperna i sin vardag.

Vid de individuella tillfällena sker återkoppling på frågor och funderingar. Deltagaren får hjälp att applicera övningsuppgifterna i sin vardag. Genom personligt anpassad coaching ger denna kurs deltagaren tydliga resultat. Kursmaterialet stödjer deltagaren under och även efter utbildningen.

Så här säger andra ungdomar

5/5
"Det var väldigt bra och intressant. Jag tog med mig mycket av det hon sa och har börjat använda det. Jag har även läst lite ur hennes bok hemma och tipsen hon ger har varit bra och hjälpt mig."
Stagneliusskolan, Kalmar
5/5
"Jag lärde mig hur viktigt sömnen är. Det var nyttigt att få veta lite om hur man kunde göra så att man klarar av livet lättare."
Stagneliusskolan, Kalmar

Efter kursen

Information

Kontakta oss