Effektivare OneNote

Effektivare Onenote

Vill du kunna samla och dela information digitalt på ett enkelt sätt? Det kanske är dags att komma ifrån pärmar, pappershögar, mappar med mera. Med OneNote kan du känna dig trygg med att du enkelt kan plocka upp den information du behöver var du än befinner dig.

Vår utbildning vänder sig till dig som snabbt vill komma igång och använda OneNote men även till dig som redan idag använder OneNote men vill använda det mer ännu mer tidseffektivt.

Kursinnehåll effektivare Onenote

Hur går det till?

OneNote är en Microsoft programvara som används för att samla och dela på information på ett enkelt sätt. Oavsett vad du har för typ och leverantör av enhet; surfplatta, smartphone eller dator så kommer din information alltid att finnas tillgänglig. Om du längtar efter att arbeta papperslöst är det här ett oumbärligt verktyg för att ersätta anteckningsblock, pärmar, mappar etc. 

Det handlar inte längre om i vilket format din information lagras – word, powerpoint, mejl, excel, film, ljud etc. utan om var den viktiga informationen finns. Samtidigt som du skriver i OneNote så sparas informationen. Du behöver inte längre bläddra i filstrukturer och fundera på hur dokumenten ska döpas.

Att tänka på: För att kunna använda OneNote i smartphone och på läsplattor måste din arbetsgivare tillåta OneDrive.

så här säger andra kursdeltagare

5/5
"Oerhört imponerande av utbildaren att hålla ihop gruppen, trots att den var väldigt spretig i kunskapsnivå. Blev positivt överraskad av den lätsamma tonen i utlärningen, det höll mig engagerad alla fyra timmar!"
Handelsanställdas Förbund
5/5
"Så enkelt, så smart och så bra!"
Handelsanställdas Förbund

Efter utbildningen i effektivare OneNote kommer du att:

Kontakta oss