Effektivare Outlook, Petra Brask & Partners, Personlig Effektivitet

Effektivare OuTlook

Utbildningen Effektivare Outlook är en effektiv utbildning på en halvdag som ger dig konkreta verktyg för att hantera och effektivisera Outlook och ditt mejlflöde.

Öka kontrollen över din arbetssituation. Få ner pulsen och må bättre.

Kursinnehåll effektivare outlook

Hur går det till?

Under utbildningen Effektivare Outlook får du träna på ett beteende där du bättre kontrollerar din egna arbetssituation. Du lär dig skapa en personlig digital struktur som möjliggör ett enkelt och snabbt hanterande av inkommande uppgifter.

Du lär dig optimera Outlook användningen i det dagliga arbetet och att hitta lättare genom en logisk struktur på ditt digitala arbetsmaterial. Vi går igenom hur du kan använda verktygen i Outlook effektivare för att planera och prioritera bättre.

så här säger andra kursdeltagare

5/5
"Gör det NU - ett viktigt beteende som verkligen fungerar och som ger belöning i form av besparad tid och arbetskvalitet."
Skanska
5/5
"Vi lärde oss enormt mycket under utbildningen tack vare ett bra kursupplägg och kursledaren som är full av energi. Den tid vi la ner på kursen var och är än idag extremt värdefullt för vårt arbete."
Nordea
5/5
"Vinsten av utbildningen var en mental befrielse när vi började använda våra arbetsverktyg som outlook, kalendern m.m på ett rätt och effektivt sätt."
Skanska

Efter kursen Effektivare outlook

Du skapar mer fokustid för dina mest prioriterade arbetsuppgifter genom att  du har:

Kontakta oss