EffektivitetsUtbildningar

Du får den senaste forskningen och teknikerna inom effektivitet i våra utbildningar & föreläsningar. Vi skräddarsyr innehållet så att det är relevant för dig och din organisation.

De metoder vi använder är uppbyggda utefter aktuell hjärnforskning. För att stärka vanor och beteenden som gynnar effektivitet kombinerar vi beslutsfattande med planering, struktur och teameffektivitet.

Clock icon

Personlig effektivitet

Ge din organisation ett enat och målinriktat tankesätt och en gemensam effektiv arbetskultur. Ni får verktyg för att kunna frigöra tid för värdeskapande uppgifter och ett hållbart arbetsliv.

Team icon

Effektivare med Teams

En halvdagsutbildning som ger ditt team en aha-upplevelse för ett nytt sätt att arbeta. Under kursen får ni konkreta verktyg så att ni kan komma igång och jobba effektivare med Teams.

Brain icon

lyckade digitala möten

I den här föreläsningen får du inspiration för att handskas med vår nya digitala mötesplats.

Outlook icon

Effektivare Outlook

En halvdagsutbildning som ger dig konkreta verktyg för att hantera och effektivisera Outlook och ditt mejlflöde.

Checklist icon

Effektivare OneNote

En utbildning för dig som snabbt vill komma igång med OneNote men även till dig som redan använder OneNote och vill använda det mer tidseffektivt.

Mallet icon

Executive

En exklusiv och individuell utbildning för dig som har en beslutsfattande roll.  4 individuella kurstillfällen à 2 timmar per tillfälle. Vi skräddarsyr utbildningen utifrån dina önskemål och behov.

lotus flower icon

Stresshantering

Utbildningen lägger mycket fokus på att kartlägga nuläget, ge inspiration och fakta samt konkreta verktyg för att skapa balans på dygnets 24 timmar.

Sun icon

Effektiva & Meningsfulla möten

En utbildning som bidrar till större engagemang och delaktighet under era möten samt en effektivare möteskultur i er organisation.

Timer icon

webbkurs personlig effektivitet

Både för dig som företagskund och privatperson. För dig som vill få ut mer av dygnets 24 timmar och göra slut med surdegspaddorna.

Calendar icon

Koll på tiden

Stressigt med skola, fritid, vänner och sömn? Du kommer märka att den här utbildningen ger dig tips för hur du kan leva hjärnsmart, minska stress och må bättre samtidigt som du utvecklas.

Kontakta oss